Μαύρη παραλία "Καμάρι"

Παρά το γεγονός ότι οι παραλίες της Σαντορίνης δεν είναι τα τουριστικά κέντρα, εδώ μπορείτε να χαλαρώσετε αληθώς. Και το πιο ξεκάθαρο παράδειγμα αυτού είναι η μαύρη παραλία “Καμάρι”, η οποία είναι ένα είδος κληρονομιάς του παρελθόντος, που συνδέεται με το ηφαίστειο. Στο νησί δεν είναι η μόνη “μαύρη παραλία”, αλλά το πιο γνωστό είναι δηλαδή «Καμάρι». Με πολλούς τρόπους, το μεγάλο μέγεθος του σωματιδίου της ακτής βοήθησαν να γίνει ένα αξιοθέατο.

Κάτω από τα πόδια των τουριστών είναι πάντα λεπτό μαύρο άμμο. Ωστόσο, να βρίσκονται στην παραλία δεν θα αφήσει – άμμο είναι παχιά με βότσαλα. Θα υπάρξει χρόνος για να κάνετε ηλιοθεραπεία; Στην παραλία υπάρχουν διαφορετικά αθλήματα του νερού, που μπορεί να πάρτε ένα καλό μέρος του χρόνου σας. Επιπλέον, κατά μήκος της ακτής και υπάρχει ένα μικρό χωριό με το ίδιο όνομα Καμάρι. Σήμερα, αυτό είναι το τουριστικό κέντρο της παραλίας. Σε αυτό θα βρείτε όλα ξεκινώντας από τα καταστήματα και τα αναμνηστικά σε ξενοδοχεία, μπαρ και άλλα κέντρα διασκέδασης.

Παρά το γεγονός ότι η παραλία είναι επισκέπτονται πολλοί τουρίστες, υπάρχει πάντα μια ευκαιρία για να βρειτε ένα ήσυχο γωνιά όπου μπορείτε πραγματικά να είναι μόνος του με τη φύση. Για να φτάσουμε σε αυτό το υπέροχο μέρος υπάρχει ένα άμεσο λεωφορείο από την Θήρα – την πρωτεύουσα της Σαντορίνης.