Πως θα φτάσετε

Για να φτάσετε στο ξενοδοχείο μας, το οποίο βρίσκεται σε βολική τοποθεσία στην πρωτεύουσα του νησιού – τα Φηρά, με διάφορους τρόπους.

Το λεωφορείο – από το κτίριο του αεροδρομίου / προβλήτα στο λεωφορείο λιμάνι αναχωρεί καθημερινά, το οποίο θα σας μεταφέρει στον κεντρικό σταθμό των λεωφορείων στα Φηρά. Η διαδρομή διαρκεί περίπου μισή ώρα και κοστίζει περίπου 2 ευρώ ανά άτομο. Όταν βγείτε από το σταθμό θα πρέπει να περπατήσετε 500 μέτρα πάνω στην κεντρική πλατεία μπροστά από τον Ορθόδοξο Καθεδρικό Ναό.

Το ταξί – κατά την άφιξη στο αεροδρόμιο / λιμάνι απέναντι από την έξοδο, μπορείτε να πάρετε ένα ταξί, η τιμή του ταξιδιού στην Φηρά θα είναι από 20 έως 30 ευρώ ανάλογα με τον τύπο της μεταφοράς. Η διάρκεια του ταξιδιού είναι περίπου 15 λεπτά. Το ταξί θα σας μεταφέρει στην κεντρική πλατεία μπροστά από τον Ορθόδοξο Καθεδρικό Ναό.

Σε ένα νοικιασμένο αυτοκίνητο – αν νοικιάσει ένα αυτοκίνητο να κινείται σύμφωνα με το δείκτη προς την κατεύθυνση των Φηρών στο βόρειο-δυτικά. Η απόσταση 8 χλμ, χρόνος ταξιδιού θα είναι περίπου 15 λεπτά. Ο πλησιέστερος χώρος στάθμευσης βρίσκεται στην αριστερή πλευρά από το Ορφόδοξο Καθεδρικό Ναό στα Φηρά. Αγαπητοί επισκέπτες, παρακαλούμε να σημειώσετε ότι ανά πάσα στιγμή θα είμαστε στην ευχάριστη θέση να οργανώσουμε για σας τη μεταφορά σε οποιοδήποτε μέρος του νησιού!