Καλώς ήρθατε στην

Σαντορίνη

Η ιδιωτική βεράντα

Όλα τα διαμερίσματα έχουν την ιδιωτική βεράντα

4 κατηγορίες των διαμερίσματων

Το ξενοδοχείο προσφέρει 4 πολυτελείς κατηγορίες των διαμερίσματων

όμορφη θέα

Όλα τα διαμερίσματα - με όμορφη θέα στη θάλασσα!

Σχετικά με το ξενοδοχείο

Aparthotel Golden Grey Goose βρίσκεται στην πόλη της Φηράς. Τα παράθυρα προσφέρουν την πανοραμική θέα στο Αιγαίο Πέλαγος και στην καλντέρα ενός αρχαίου Ηφαιστείου. Η απόσταση από την πόλη του Ημεροβιγλίου, όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε το ηλιοβασίλεμα, βρίσκεται σε απόσταση 2 χλμ. Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην πρώτη γραμμή. Σε κοντινή απόσταση από πολλά εστιατόρια, μπαρ, καταστήματα, μουσεία, τελεφερίκ, γαϊδουράκι δρόμο, αποβάθρες.

Διαβάστε περισσότερα

Vησί Σαντορίνη

Το πιο ρομαντικό νησί στον κόσμο. Ένα από τα πιο μυστηριώδη νησιά του Αιγαίου

Vησί Σαντορίνη

Το νησί είναι ηφαιστειακής προέλευσης

Τα αξιοθέατα της Σαντορίνης

Ιδιαίτερη προσοχή αξίζουν τα φυσικά αξιοθέατα της Σαντορίνης που είναι διαθέσιμες για τους επισκέπτες του ξενοδοχείου

για το νησί

Θήρα (ελλ. Θήρα, επίσης – Φηρά, Σαντορίνη) είναι ένα ηφαιστειακό νησί του Αιγαίου, αποτελεί μέρος του νησιωτικού συμπλέγματος των Κυκλάδων. Η έκτασή της ανέρχεται σε 76 τετρ. χλμ., το μήκος των ακτών της – σε 70 χλμ. Η Θήρα μαζί με τα νησιά Θηρασιά, Παλαιά Καμένη, Νέα Καμένη και Ασπρονήσι συμπεριλαμβάνονται στην ομάδα των νησιών σε σχήμα δαχτυλιδιού που ονομάζεται Σαντορίνη (Σαντορίνη, ελλ. Σαντορίνη), το οποίο έδωσε το δεύτερο όνομα στο ίδιο το νησί.

Περίπου ενάμιση χιλιάδες χρόνια π.Χ. (1500 π.Χ. – 1645 π.Χ., σύμφωνα με διάφορες εκτιμήσεις) έγινε μια ισχυρότατη έκρηξη του ηφαιστείου της Σαντορίνης (έως την τιμή 7 της κλίμακας μέτρησης εκρήξεων), η οποία ριζικά άλλαξε την ιστορία του αρχαίου κόσμου καθώς και το σχήμα του νησιού. Η έκρηξη του κρατήρα του ηφαιστείου κατέρρευσε και σχηματίστηκε μια τεράστια καλντέρα (χοάνη), την οποία αμέσως γεμίσε η θάλασσα.

Περισσότερες πληροφορίες

Δωμάτια

penthouse

penthouse
510€
Eίναι το καλύτερο δωμάτιο του ξενοδοχείου με την υπέροχη θέα στο νησί

goose

goose
210€
Eίναι εκλεπτυσμένο δωμάτιο που έχει μέγεθος 40 τετραγωνικά μέτρα με μπαλκόνι και βεράντα

grey

grey
210€
Eίναι υρύχωρο δωμάτιο που έχει μέγεθος 35 τετραγωνικά μέτρα με μπαλκόνι και βεράντα

golden

golden
295€
Eίναι πολυτελές δωμάτιο που έχει μέγεθος 56 τετραγωνικά μέτρα με δύο υπνοδωμάτια και ένα μπαλκόνι

Κριτικές
Golden Grey Goose

Όλες τις κριτικές

Anna Crealy, Αυστραλία

27 June 2016

Η θέα και η τοποθεσία ήταν εντυπωσιακές.Το ξενοδοχείο βρίσκεται στο κέντρο των Φηρών, όπου είναι η κύρια πόλη, αλλά εξακολουθεί να είναι πολύ ήσυχο, και σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το ξενοδοχείο. Ηλιοβασίλεμα στο μπαλκόνι είναι καταπληκτικό. Τα δωμάτια ήταν μεγάλα και καλά επιπλωμένα. Είμαστε πολύ ευγνώμονες για το προσωπικό του ξενοδοχείου, ήταν πάντα εκεί όταν χρειαζόμασταν κάτι, και ήταν τόσο ευγενικοί ώστε να αισθάνονται σαν στο σπίτι. Σας συνιστούμε δυνατά αυτό το ξενοδοχείο.

Σαντορίνη – Best Ευρωπαϊκό Νησί

Σύμφωνα με τους χρήστες του, το τουριστικό νησί της πλατφόρμας Σαντορίνη TripAdvisor αναγνωρίζεται ως το καλύτερο στην Ευρώπη. Σαντορίνη Επίσης στην πρώτη δεκάδα περιλαμβάνονται δύο άλλα ελληνικά νησιά – Κρήτη και τη Ρόδο.

Νέα
Golden Grey Goose

Σαντορίνη – Best Ευρωπαϊκό Νησί
21 April 2016

Σύμφωνα με τους χρήστες του, το τουριστικό νησί της πλατφόρμας Σαντορίνη TripAdvisor αναγνωρίζεται ως το καλύτερο στην Ευρώπη. Σαντορίνη Επίσης στην πρώτη δεκάδα περιλαμβάνονται δύο άλλα ελληνικά νησιά – Κρήτη και τη Ρόδο.

Περισσότερα νέα

MHTE 1167K91001297901

Η διεύθυνσή μας: Fira - P.C.84700

Santorini, Greece